Schilderijen, glasobjecten & sieraden

Bernadette Leijdekkers

Bernadette Leijdekkers beoefent al meer dan 30 jaar het spannende vak van de beeldende kunst. Ze doet dit met een positieve kijk op het leven en brengt dit met een geheel eigen stijl met veel kleur, beweeglijkheid, afwisseling en dynamiek over op het doek. Tijdens de Voorjaarsexpo at Home presenteren we voornamelijk kleurrijke schilderijen in subtiele voorjaars bloemmotieven.

FRANK BIEMANS

Al 40 jaar is de Nijmeegse kunstenaar Frank Biemans in het vak van de glaskunst. Hij volgde de Academie voor Euritmie in Den Haag en werd door de glasmeesters van Tetterode opgeleid tot allround glaskunstenaar. Tegenwoordig werkt hij vooral met de fusetechniek waarbij stukken vlakglas met elkaar worden versmolten. Door transparantie en weerbarstigheid vormt glas een uitdaging als kunstobject. Tijdens de Voorjaarsexpo at Home zullen zo’n 12 objecten in verschillende vormen en kleuren te bewonderen zijn.

Marleen Rameckers

Marleen Rameckers volgde een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Antwerpen en aan de Zürcher Hochschule der Künste. Hier ontstond haar inspiratie voor het starten van haar eigen sieradenlijn. Inmiddels ontwerpt Marleen al 15 jaar elk sieraad met uitsluitend natuurlijke materialen en in prachtige kleuren tot een waar kunstwerk.