Na ruim 2 maanden `op slot` kunnen we vanaf 1 juni a.s. weer naar musea en tentoonstellingen. Weliswaar `met Corona aanpassingen` maar er komt weer beweging voor onze passie in de kunst. De 1e SummerArt `expositie online` van Jos van Beek werd door de kunstminnende bezoeker enthousiast ontvangen. Nog enkele weken is er de mogelijkheid om met aardige korting een verfrissend schilderij voor thuis en/of bedrijf aan te schaffen.

Jos van Beek is voor SummerArt een kunstenaar van het eerste uur. Al jaren werken we met veel enthousiasme samen. Jos is een zeer energieke beeldend kunstenaar die dagelijks bezig is met het maken van hedendaagse schilderijen vol kleur en dynamiek. Schilderijen die optimisme uitstralen en dat kunnen we in deze Corona tijd goed gebruiken.

We leiden u langs de kleurrijke schilderijen van Jos van Beek. Let op de details want ondanks de abstractie worden er in ieder werk figuraties gezien, soms de lijnen van een mensfiguur, soms een dier maar ook een wolkenlucht of vijverpartij. Het nodigt uit om te blijven kijken, er is telkens weer iets nieuws te ontdekken.

Naar de EXPOSITIE-ON-LINE