juli 2019
Van 16 juli -19 juli 2019 is NIJMEGEN weer het decor van de 103e INTERNATIONALE VIERDAAGSE

De Nijmeegse kunstenaar Sven Hoekstra heeft speciaal voor dit wandelfestijn een drieluik geschilderd van maar liefst 3x2 m. Dit zeer grote werk is nu bij SummerArt te koop en voor de liefhebber een buitenkansje!

Info: www.summerart.nl
NOTTING HILL GAAT VERBOUWEN, U EEN SCHILDERIJ? 

Binnenkort wordt het gezellige eetcafé tegenover het Valkhof museum in Nijmegen opgefrist. De ruim 100 schilderijen moeten van de muur en er is besloten niet alles meer terug te hangen. Voor de gasten dé gelegenheid om tegen een klein prijsje een schilderij uit ons restaurant te kopen. Verkoop geschiedt via SummerArt. In November komt er nog een verkoop weekend maar: “Wie het eerst komt, het eerst maalt!”
Info: www.nottinghill-nijmegen.nl
TIP: voor uw kunst keuze adviseert SummerArt u graag ter plekke;
neem gerust contact op voor een afspraak!
Te koop

Diverse nieuwe kunstwerken op onze website. Kijk op www.summerart.nl 
TIPS van SummerArt
Foto: Karin Borghouts
VERNIEUWD MUSEUM DE LAKENHAL

Na een verbouwing van ruim twee jaar heeft het Museum voor kunst, kunstnijverheid en geschiedenis De Lakenhal te Leiden haar deuren voor het publiek weer geopend. Blikvangers zijn de twee tentoonstellingszalen die samen 450 vierkante ruimte toevoegen en de glazen overkapping van de exterieure ruimte.
Meer info:  www.lakenhal.nl

LESS IS MORE…. 

Dit motto lijkt aan populariteit te winnen. Ook kunstenaars vinden steeds vaker dat minder ook meer kan zijn en grijpen terug naar minimalistische principes als hergebruik, ordenen en reduceren. Minimalisme lijkt de nieuwe levensstijl te worden zo blijkt uit de tentoonstelling Less is More in Museum Voorlinden.

Te zien t/m 5 december 2019.
Meer info: http://www.voorlinden.nl/tentoonstelling/less-is-more/

MUSEUM INSEL HOMBROICH
 
“Kunst parallel zur Natur” ( tekst: Paul Cézanne)
Het in 1987 door kunstverzamelaar Karl-Heinrich Müller opgerichte museum aan de oever van het riviertje de Erft bij NEUSS (Duitsland), biedt een volkomen ongewone museumbelevenis. Een parkachtig landschap (beeldenpark) met her en der verspreide tentoonstellingsgebouwen ten behoeve van hedendaagse kunst en architectuur liggen ongedwongen verspreid over het weidse landschap.

Meer info: https://www.rhein-kreis-neuss.de/nl/themen/inselhombroich.html
Genieten van een lange warme zomer!
Barbarossastraat 30
6522 DM Nijmegen
024 6424278  / 06 23104381
info@summerart.nl  
www.summerart.nl
Volg SummerArt op:
U kunt uw profiel updaten of uitschrijven voor deze nieuwsbrief