mei 2020
Nog t/m 7 juni online expositie van Jos van Beek
Na ruim 2 maanden 'op slot' kunnen we vanaf 1 juni a.s. weer naar musea en tentoonstellingen. Weliswaar  'met Corona aanpassingen' maar er komt weer beweging voor onze passie in de kunst. De 1e SummerArt 'expositie online' van Jos van Beek werd door de kunstminnende bezoeker enthousiast ontvangen. Nog enkele weken is er de mogelijkheid om met aardige korting een verfrissend schilderij voor thuis en/of bedrijf aan te schaffen.
 
Jos van Beek is voor SummerArt een kunstenaar van het eerste uur. Al jaren werken we met veel enthousiasme samen. Jos is een zeer energieke beeldend kunstenaar die dagelijks bezig is met het maken van hedendaagse schilderijen vol kleur en dynamiek. Schilderijen die optimisme uitstralen en dat kunnen we in deze Corona tijd goed gebruiken.
 
We leiden u langs de kleurrijke schilderijen van Jos van Beek. Let op de details want ondanks de abstractie worden er in ieder werk figuraties gezien, soms de lijnen van een mensfiguur, soms een dier maar ook een wolkenlucht of vijverpartij. Het nodigt uit om te blijven kijken, er is telkens weer iets nieuws te ontdekken.
 
Alle 24 door SummerArt geselecteerde werken worden met 10 – 20% korting aangeboden. De schilderijen zijn gespannen op een 3 cm. dik houten frame en keurig afgewerkt. 
Natuurlijk komen we een aankoop bij u thuis –op-afstand- bezorgen of in overleg advies op-afstand- bij de kunstenaar thuis.
 
Expositie-on-line t/m 7 juni 2020.
 
Geniet hier van 24 schilderijen van Jos van Beek en laat het ons weten.
Wat kunt u verder in 2020 verwachten?
12 september – 27 september Stevenskerk te Nijmegen
Solo tentoonstelling Sven Hoekstra
23, 24, 25 oktober Tentoonstelling van Afrikaanse kunst, Hotel Erica Berg en Dal. (1 km. van het Afrika museum).
27, 28, 29 november Slot Doddendael te Ewijk
SIERAAD presentatie van 18 sieraadontwerpers
KUNST Advies: SummerArt adviseert u graag ter plekke; neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!
TIPS van SummerArt
JAN MANKES De werkelijkheid niet
t/m 25 oktober
https://www.museummore.nl/virtual-tour-jan-mankes
Mondo Mendini tentoonstelling verlengd t/m 30 augustus 2020
Kleurrijke, visueel overweldigende mix van beeldende kunst, design en architectuur, met werk van Mendini zelf, maar ook van onder andere Paul Signac, Kazimir Malevich en Wassily Kandinsky.
https://www.groningermuseum.nl/kunst/tentoonstellingen/mondo-mendini
TEKENEN = DENKEN
Tachtig tekeningen vertellen het verhaal van de achttiende eeuw - de eeuw waarin de moderne mens zichzelf uitvindt en waarin verstand en gevoel, kennis en expressie en kunst en wetenschap telkens twee kanten van dezelfde munt blijken.

Te zien t/m 21 mei
Rijksmuseum Twenthe, Enschede
https://www.rijksmuseumtwenthe.nl/content/2732/nl/tekenen-denken
UNIT Academie Nijmegen in Valkhof museum
Ter ere van het 12,5 jarig jubileum van de Nijmeegse STICHTING UNIT ACADEMIE presenteert Museum Het Valkhof van 9 februari tot 24 mei de tentoonstelling ‘UITZONDERLIJK UNIEK’. Ze biedt (jong)volwassenen met autisme en/of aanverwante problematiek èn een bijzonder talent voor beeldende kunst of vormgeving een voorbereidende opleiding tot de kunstacademie of andere creatieve plekken.
 
Te zien t/m 24 mei 2020
https://tentoonstellingen.museumhetvalkhof.nl/zien-en-doen/tentoonstellingen/uitzonderlijk-uniek-unit-academie/
Nederland op z'n mooist
Barbarossastraat 30
6522 DM Nijmegen
024 6424278  / 06 23104381
info@summerart.nl  
www.summerart.nl
Volg SummerArt op:
U kunt uw profiel updaten of uitschrijven voor deze nieuwsbrief