December 2022
KERSTEXPO AT HOME
OPEN HUIS
Zaterdag 17 en zondag 18 december van 12.00 uur – 17.00 uur

Ook dit jaar is het huis uit de 19e eeuw met haar prachtige glas-in-lood ramen omgetoverd tot kunstsalon met een diversiteit aan geschenken! 
Etsen, brons-, keramiek en glasobjecten, colliers van mineralen, feesttasjes en een feestelijk gedekte tafel, er is voor ieder een mooi kunstwerk in huis.
 
De Kerstexpo at Home is t/m vrijdag 23 december. “Open Dagen” op zaterdag 17 en zondag 18 december van 12.00 uur – 17.00 uur.

Liever op afspraak? Mail naar: info@summerart.nl - of telefonisch 0623104381.

Er kan betaald worden met PIN.

SummerArt, Barbarossastraat 30, 6522 DM NIJMEGEN (gelegen op de eerste verdieping)
KUNST Advies: SummerArt adviseert u graag ter plekke; neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!
TIPS van SummerArt
In het LICHT - Een niet-traditionele kersttentoonstelling
Met In het LICHT slaat Museum Krona een nieuwe weg in. Geen kerststal, maar een thematische expositie over de ervaring en de duiding van licht. Het brengt een heel nieuw type kunst in het museum. Lichtwerken, fotowerken en installaties van internationale kunstenaars. Zij worden verbonden met voorbeelden van de middeleeuwse lichtmystiek, met panelen en handschriften, met voorwerpen van goud, zilver en bergkristal. Tot de topstukken behoort een met edelstenen bezet kruisreliek van voor 1080 uit Hildesheim.
10 december 2022 t/m 9 april 2023
Museum KRONA Uden
www.museumkrona.nl
Streetview – “De mens in de metropool”
Streetview laat de visie van fotograaf Bas Losekoot zien op het leven in dichtbevolkte steden, die steeds verder uitdijen. Een selectie van tientallen foto’s biedt een unieke kijk op onze onderlinge verhoudingen. Hoe vinden we onze weg, omgeven door overweldigende architectuur en immense drukte? Zijn wij ontheemd of juist op onze plek in de moderne mega cities?
Dichter-schrijver Ilja Leonard Pfeijffer schreef het essay “Metropolen” voor het bijbehorende tentoonstellingsboek van uitgeverij Lecturis.
Nu te zien t/m 5 maart 2023
Museum MORE Gorssel
https://www.museummore.nl/
Winterse sferen - Winterse warmte in het paleis
Paleis Het Loo is in winterse sfeer zoals het was in de tijd van de bewoners. Hoe zag het paleis eruit in de winter en wat was er nodig om het paleis en de bewoners 'winters warm' te houden? In het paleis worden verschillende collectiestukken uitgelicht. Het zijn stukken die gebruikt werden om het paleis warm te houden maar ook om de koude wintermaanden gezellig met elkaar door te brengen.
17 december 2022 t/m 8 januari 2023
GEZELLIGE FEESTDAGEN EN EEN KUNSTZINNIG 2023!
Barbarossastraat 30
6522 DM Nijmegen
024 6424278  / 06 23104381
info@summerart.nl  
www.summerart.nl
Volg SummerArt op:
Instagram
LinkedIn