Juli 2021

NOTEER ALVAST IN UW AGENDA!
 

Huis Kernhem EDE is deze zomer het decor van een prachtige expo met kleurrijke schilderijen en prachtige bronzen dieren objecten passend bij de zomer en de locatie. Het Huis ligt midden in het natuurpark Landgoed Kernhem. Naast het bewonderen van de kunst in het mooie neoclassicistische huis uit de 19e eeuw kan men heerlijk wandelen en fietsen op het gelijknamige landgoed.
Lees meer over Huis Kernhem

Jos van Beek is bekend als de “man van de kleur”. Zijn composities, de verfhuid en eigen handschrift vormen samen een herkenbaar schilderij van Jos van Beek.
Bert Denneman wordt geïnspireerd door waarnemingen in de natuur en hoopt met zijn bronzen vogels en zoogdieren bij te dragen aan een groter bewustzijn van de schoonheid en waarde van de natuur en een bewuster omgang met onze leefomgeving.
Lees meer over Jos en Bert.
In de Stevenskerk, in het historische hart van Nijmegen, komen de schilderijen van Elzo Dibbets perfect tot hun recht, ruimtelijk en intiem. Realistische beelden met een vaak verrassend perspectief door een subliem spel met licht en schaduw. De onderwerpen zijn vaak lege mysterieuze ruimtes, fascinerend en bijna fotografische gelijkenissen, geschilderd in een perfecte techniek. Een bijzondere tentoonstelling die niet gemist mag worden.
Wat kunt u in 2021 nog meer verwachten?
KUNST Advies: SummerArt adviseert u graag ter plekke; neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!
ZOMERTIPS van SummerArt

Paleistuinen Het Loo "Buitengewoon bloeiend"
In de paleistuinen wordt er jaarlijks gewerkt met een voorjaars- en zomerbeplanting met planten die aan het einde van de 17e eeuw in Nederland gebruikt werden. Een paleistuin in zijn oorspronkelijke barokke stijl.
Meer info: https://www.paleishetloo.nl/museum/paleistuinen/

Kunsthal Rotterdam "We are animals" 
De tentoonstelling verkent verschillende facetten binnen de relatie tussen mens en dier. De getoonde werken tonen scherpe perspectieven op de menselijke manipulatie van andere diersoorten. Daarnaast uiten ze de bewondering voor en viering van dieren als wonderlijke wezens, waar wij zoveel van onszelf in herkennen.
Meer info: https://www.kunsthal.nl/nl/plan-je-bezoek/tentoonstellingen/weareanimals/
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid Hilversum
Van 11 juni  tot 12 september is Beeld en Geluid elke vrijdag te bezoeken voor een rondleiding. Een blik achter deuren die normaal voor publiek gesloten blijven en een indruk van de enorme omvang van onze mediahistorische collectie.
Meer info: https://www.beeldengeluid.nl/bezoek/agenda/rondleiding-door-beeld-en-geluid
De Nieuwe Kerk, Amsterdam, WORLD PRESS PHOTO 2021
Van 5 juni tot 29 augustus 2021 vindt de World Press Photo Exhibition 2021 plaats in de 15de-eeuwse kerk in het centrum van Amsterdam. Foto’s met verhalen die er toe doen van de 64e jaarlijkse internationale persfotowedstrijd.
Meer info: https://www.worldpressphoto.org/calendar/2021/amsterdam-the-netherlands

SummerArt Nijmegen wenst u een mooie zomer 2021
Barbarossastraat 30
6522 DM Nijmegen
024 6424278  / 06 23104381
info@summerart.nl  
www.summerart.nl
Volg SummerArt op:
Instagram
LinkedIn